Historia De La Catalunya Contemporania

El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato PDF. El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato MOBI. El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,72 MB
ISBN 9788498090178
FECHA 2006
Concursopiedraspreciosas.es Historia De La Catalunya Contemporania Image
DESCRIPCIÓN

Història de la Catalunya contemporània és un llibre de síntesi i al mateix temps un manual d'estudi de la societat catalana des del segle XIX al principi del segle XXI. Els autors, historiadors i professors universitaris reconeguts, hi ofereixen una visió global del que ha estat aquest passat recent i aporten interpretacions que ajuden a entendre millor la complexitat del present. És una obra àgil i rigorosa que presenta de manera entenedora els coneixements historiogràfics ja consolidats i que incorpora també les aportacions més significatives i innovadores dels historiadors actuals. Per això, des de la seva primera edició l'any 1999, s'ha convertit en l'obra de referència per a estudiar els grans processos històrics que condueixen a la Catalunya del segle XXI. Aquesta nova edició, revisada a fons pels autors, recull els principals fets ocorreguts fins el 2006 incloent-hi l'aprovació de l'Estatut.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Història econòmica de la Catalunya contemporània és la versió digital de l'obra del mateix nom que Enciclopèdia Catalana va publicar en sis volums entre el 1988 i el 1994, sota la direcció de Jordi Nadal.. El projecte va tenir una llarga gestació, a partir d'una idea llançada el 1983 per Francesc Cabana, que es va completar amb la formació d'un comitè de direcció i un equip de ...

Pioneros De La Ciencia: Fisicos, Matematicos, Astronomos, Cosmolo Gos
La Mort Deixa Cicatrius
Esas Nubes Que Pasan
Poesia Selecta
L' Expressionnisme En Belgique
Dalicies: A Taula Amb Salvador Dali
Pinocho (Mini Colorin)
Los Volcanes Y La Caldera Del Parque Nacional Del Teide
Sugerencias Filosófico-literarias
Terror Fantastic. 16. Año 3, Enero 1973. Especial S.f
Enciclopedia De La Mujer. Volumen I
La Epopeya De Los Locos
Classics I Moderns (4ªed.)
La Costa Más Lejana
Antoñita La Fantástica
Querido Monstruo