Historia De La Catalunya Contemporania

El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato PDF. El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato MOBI. El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,17 MB
ISBN 9788498090178
FECHA 2006
Concursopiedraspreciosas.es Historia De La Catalunya Contemporania Image
DESCRIPCIÓN

Història de la Catalunya contemporània és un llibre de síntesi i al mateix temps un manual d'estudi de la societat catalana des del segle XIX al principi del segle XXI. Els autors, historiadors i professors universitaris reconeguts, hi ofereixen una visió global del que ha estat aquest passat recent i aporten interpretacions que ajuden a entendre millor la complexitat del present. És una obra àgil i rigorosa que presenta de manera entenedora els coneixements historiogràfics ja consolidats i que incorpora també les aportacions més significatives i innovadores dels historiadors actuals. Per això, des de la seva primera edició l'any 1999, s'ha convertit en l'obra de referència per a estudiar els grans processos històrics que condueixen a la Catalunya del segle XXI. Aquesta nova edició, revisada a fons pels autors, recull els principals fets ocorreguts fins el 2006 incloent-hi l'aprovació de l'Estatut.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Història de la Catalunya contemporània. del autor Borja de Riquer Permanyer, ISBN 9788496499515. Ve las opiniones, las críticas y compra el libro al mejor precio. bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Los Diamantes Del Arte Numero 14: Picasso
El Conocimiento De La Lengua Castellana En Alumnado Inmigrante Es Colarizado En 1º De Eso: Un Estudio Empirico
Matematicas-algoritmo: Ciencias Sociales (2º De Bachillerato)
Francisco I De Francia
Prevenir Y Combatir El Estrés, Angustia Y Depresión
La Crisis Espiritual Del Hombre
El Dibujo Humorístico
Los Cinco En El Pino Solitario
La Convivencia (5ª Ed)
Fábulas: Edición De Lujo - Libro 12