Antoni Rovira I Trias: Arquitecte De Barcelona

El libro Antoni Rovira I Trias: Arquitecte De Barcelona en formato PDF. El libro Antoni Rovira I Trias: Arquitecte De Barcelona en formato MOBI. El libro Antoni Rovira I Trias: Arquitecte De Barcelona en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Eloi Babiano. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,11 MB
ISBN 9788483304358
FECHA 2007
Concursopiedraspreciosas.es Antoni Rovira I Trias: Arquitecte De Barcelona Image
DESCRIPCIÓN

Antoni Rovira i Trias, arquitecte municipal de Barcelona durant la darrera meitat del segle XIX, destaca com a autor d’alguns dels mercats més significatius de Barcelona (el Born, la Concepció, Sant Antoni i Hostafrancs, entre d’altres), de l’antic escorxador situat també a Hostafrancs i de diversos edificis i elements urbanístics ben coneguts a la ciutat —com ara el Museu de Geologia, la Font de les Tres Gràcies de la plaça Reial, el campanar de Gràcia, l’Ajuntament de Sant Martí de Provençals o el conjunt d’edificis del passatge del Comerç— i fora d’aquesta. L’any 1859 va guanyar el concurs per urbanitzar l’Eixample de Barcelona amb un interessant projecte basat en el creixement natural de la ciutat. Però aquest fet, paradoxalment, lluny de donar una nova projecció a la seva trajectòria professional, va fer caure el seu nom en l’oblit, ja que el Govern central, per motius que fins ara mai no s’han arribat a concretar, va decidir unilateralment aplicar un altre projecte per a l’expansió de Barcelona: el conegut pla Cerdà.En aquest llibre l’historiador Eloi Babiano pretén reivindicar la figura d’un excel·lent professional, un personatge avui encara pràcticament desconegut que, amb tot, va contribuir a fer més gran la història de la ciutat amb una visió sorprenentment moderna de l'arquitectura. Les més de 150 il·lustracions del volum, que inclouen fotografies històriques, projectes, mapes i gravats de l'època, així com fotografies actuals, complementen l'homenatge a la figura d'aquest insigne arquitecte.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Antoni Rovira i Rabassa (Barcelona, 1845 - ibídem, 1919) fue un arquitecto español. Trayectoria. Era hijo del también arquitecto Antoni Rovira i Trias. Se tituló en la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando en 1867. Fue profesor de geometría descriptiva en la Escuela de Maestros de Obras (1868), y catedrático de la ETSAB (1899 ...

La Costa
Luna Llena
Aire : Proyectos Fascinantes
Conan. Guía De La Era Hiboria
The Unquiet
Tormenta Del Desierto. Las Fuerzas Aéreas De La Guerra Del Golfo De 1991.
El Quijote I, Ii Y Iii
Conarquitectura Nº 4 (Febrero 2002)
La Traduccion De Textos Tecnicos
El Coleccionista De Insectos
La Internacional De Los Trabajadores ( Desde Su Fundacion Hastael Congreso De Basilea)
Don Segundo Sombra
Revista Tiempo Nº 46: Sondeos Electorales Para Octubre 1982 Orígenes Revista Tiempo Como Separata
Hiperlipidemias
Memoria De Los Hombres-libro: Guia De La Cultura Popular Del Rio Martin
Rellotge De Cucut
La Vida Es Sueño
Etiqueta Personalchesster Himes Ii