Extraordinàries. Antologia D Autores Inèdites Dels Gèneres Fantàs Tics

El libro Extraordinàries. Antologia D Autores Inèdites Dels Gèneres Fantàs Tics en formato PDF. El libro Extraordinàries. Antologia D Autores Inèdites Dels Gèneres Fantàs Tics en formato MOBI. El libro Extraordinàries. Antologia D Autores Inèdites Dels Gèneres Fantàs Tics en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,25 MB
ISBN 9788412070569
FECHA 2020
Concursopiedraspreciosas.es Extraordinàries. Antologia D Autores Inèdites Dels Gèneres Fantàs Tics Image
DESCRIPCIÓN

Aquest volum recull quinze relats inèdits d’autores que estan a punt de fer un gran salt endavant. Una pinzellada de la literatura que vindrà, d’una banda perquè qui l’escriu són dones, i de l’altra perquè s’endinsen en els gèneres fantàstics amb una clara voluntat de renovar-los. Són històries que eixamplen els límits de les literatures de la imaginació i en capgiren les convencions, per oferir una perspectiva nova, més actual i més atractiva, d’alguns grans temes de la literatura de l’insòlit. Aquí hi trobareu paradoxes tecnològiques, dracs, detectiushàptics, dones d’aigua, marcians o futurs distòpics; tanmateix, aquests mons llunyans i aquests fets insòlits tan habituals en la cultura popular dels nostres dies us portaran a territoris inesperats i a situacions que mai hauríeu pogut preveure.Amb contes de: Maria Arazo, Elena Bartomeu Magaña, Àngels Blasco Ros, Roser Cabré-Verdiell, Esperança Carrió, Eva Espinosa, Gemma Martí O’Toole, Anna Martínez, Inés MacPherson, Muntsa Mimó, Gemma Nafria, Elena Polanco, Aina R. S., Laura Tomàs Mora, Cristina Xifra.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Algunes notes sobre les fonts dramàtiques de la "Tragicomèdia pastoral d'Amor, firmesa i porfia", de F. Fontanella: "Il pastor Fido", de Guarini i les comèdies de pastors de Lope de Vega

Discurs Preliminar De L Enciclopedia
Manual De Fingimientos
Una Experiencia Humana...
Novell Netware The Complete Reference - Covers Version Thru 2.15 - Tom Sheldon -
Mi Nombre Es Novoa
Ejecutivos. La Gran Mentira
Qui Vol Venir A La Meva Festa D`aniversari?
Atlas De Anatomía Humana (Tomo Ii)
Los Asesores Soviéticos En La Guerra Civil Española
Jorge El Curioso Construye Un Hogar
Procedimientos Tributarios Comentarios Ley General (3 Vols.)
La Vida Grata Del Pirata