Brutal: Les Receptes De Marc Ribas

Cuida los árboles y descarga el libro de Brutal: Les Receptes De Marc Ribas en formato electrónico. En concursopiedraspreciosas.es encontrará el libro de Brutal: Les Receptes De Marc Ribas en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Brutal: Les Receptes De Marc Ribas en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,67 MB
ISBN 9788490347140
FECHA 2018
Concursopiedraspreciosas.es Brutal: Les Receptes De Marc Ribas Image
DESCRIPCIÓN

Per fi, el llibre de cuina de Marc Ribas! Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem... fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o sense, per als que ja tenen cert nivell i per als que tot just comencen, i també per a aquells que sempre van amb presses. En aquest llibre hi trobareu el que necessiteu: peixos senzills i molt saborosos, plats de pasta i llegums espectaculars, carns saludables que es fan gairebé soles, arrossos i amanides diferents, i també alguna coseta atrevida. Tot amb l'objectiu que el resultat sigui sempre brutal!

DESCARGAR LEER EN LINEA

LLIBRE SIGNATPer fi, el llibre de cuina de Marc Ribas! Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem... fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels ...

El Mal Del Siglo: El Conflicto Entre La Ilustracion Y Romanticism O En La Crisis Finisecular Del Siglo Xix
Resucitemos Para Celebrar!
La Comedia Humana Xv
Arrendamientos Urbanos: Actualizacion, Reclamacion Y Determinacio N De Rentas Y Otros Importes (Incluye Cd-rom)
Velas De Altamira
Principios De Biologia Molecular
El Punto De Partida De La Investigación Filosófica
La Sabiduría Del Cuerpo
Los Ases De La Caza Alemana
Halloween...quina Por! (Geronimo Stilton)
Takara, La Niña De Cristal
El Soldadet De Plom
Estallidos Del Deseo
Kant: Critica De La Rao Pura
Reglamento General De Recaudacion (2ª Ed.)
Arte Y Arquitectura En Italia, 1600-1750 (7ª Ed.)
La Configuración De La Relación Jurídica De Los Empleados Públicos Locales
Poemes Visuals
Sobre El Texto De Los Cynegetica De Opiano De Apamea