Postres De L Arimany De Tarragona

El libro Postres De L Arimany De Tarragona en formato PDF. El libro Postres De L Arimany De Tarragona en formato MOBI. El libro Postres De L Arimany De Tarragona en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Salvador Arimany. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,51 MB
ISBN 9788497913355
FECHA 2008
Concursopiedraspreciosas.es Postres De L Arimany De Tarragona Image
DESCRIPCIÓN

Aquest llibre no pretén fer càtedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qualsevol persona a qui li agradi fer dolços pugui tenir la confiança que els que faci li sortiran bé a la seva cuina familiar. Està escrit de manera entenedora, perquè el resultat final sigui bo, rigorós i s’assembli al màxim al producte professional. Seguint els processos que proposa el llibre, no hi ha pèrdua per obtenir el resultat esperat. També està pensat per als qui tenen afició a la cuina en general, i fins i tot ens atrevim a dir que els cuiners professionals hi poden trobar un ajut pel que fa a les postres i a la interrelació entre la cuina salada i els pastissos. L’autor proposa en aquest llibre perdre la por i atrevir-se a elaborar postres de pastisseria. Els resultats segur que us encoratjaran i tindreu una gran satisfacció quan porteu les vostres creacions a taula. Va néixer a l’Espluga de Francolí l’any 1931, on els seus pares tenien un establiment de pastisseria i queviures. Al complir 14 anys va anar a Tarragona a aprendre l’ofici de pastisser. Empesos per la situació econòmica d’una família nombrosa com la seva en uns temps molt difícils de postguerra, decidí posar-se al capdavant d’una pastisseria que es traspassava a Tarragona, al carrer del Portalet. Amb l’ajut de tota la família, al cap de quatre anys van obrir una sucursal al carrer de Canyelles, l’any 1966 un establiment a l’avinguda de Rovira i Virgili, i l’any 1971 van adquirir la pastisseria i cafeteria Torrents a la Rambla Nova, que l’any 1976 van ampliar a restaurant i ben aviat va aconseguir molta anomenada per la qualitat dels productes que oferia. Salvador Arimany ha conduït programes de pastisseria a Ràdio Tarragona i Antena 3 Ràdio. Ha estat nomenat Mestre Artesà Pastisser i és el creador de les típiques galetes Maginet de Tarragona.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El menjar blanc (o popularment, menjablanc) és un postre típic del Camp de Tarragona que consisteix en una crema d'ametlles. Algunes variants, com les de Menorca i de l'Alguer, no utilitzen ametlles sinó llet.Es tracta d'una preparació amb una dilatada història que es remunta a l'època medieval i que va ser extesa per tot Europa, si bé ha evolucionat considerablement fins la que ...

Calaix. Practiques De Llengua I Literatura. 3r. Eso.
Tecnologias Audiovisuales Y Educacion: Una Vision Desde La Practi Ca
A Vueltas Con Los Números
Dibujo De La Muerte: Obra Poetica
El Caso Orlov
Guia Il.lustrada Dels Fossils De Catalunya
Contraatac
Tu Nombre Flotando En El Adiós
Animales Domesticos
Los Ultimos Dias De Thomas De Quincey Nº45
La Tripulacion Del Panico (Premio Edebe 2004)
Competencia Judicial Y Ejecucion De Sentencias En Europa
Documentos Del Concilio Vaticano Ii
El Análisis Estadístico De La Supervivencia