3. Peky Explora: Aventura Al Gel. Descobrim L’àrtic Educacion Infantil Catala

El libro 3. Peky Explora: Aventura Al Gel. Descobrim L’àrtic Educacion Infantil Catala en formato PDF. El libro 3. Peky Explora: Aventura Al Gel. Descobrim L’àrtic Educacion Infantil Catala en formato MOBI. El libro 3. Peky Explora: Aventura Al Gel. Descobrim L’àrtic Educacion Infantil Catala en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,97 MB
ISBN 9788447471027
FECHA 2013
Concursopiedraspreciosas.es 3. Peky Explora: Aventura Al Gel. Descobrim L’àrtic Educacion Infantil Catala Image
DESCRIPCIÓN

Estimats amics,He viatjat fins a un dels llocs més freds de la Terra: lÀrtic. Un dia en què navegava en caiac pel mar, es va produir un gran soroll. Uns enormes blocs de gel shavien desprès duna glacera. Com pot descongelar-se una muntanya de gel?Una abraçada refrescant,PekyPeky és una incansable i curiosa aventurera que viatja per tot el món. A través de les seues postals, coneixerem llocs com lÀrtic, Amèrica del Nord, el desert o Nepal i ens submergirem en el món de la investigació i el descobriment. Amb Peky sabrem que les glaceres es desprenen, que hi ha restes de vaixells pirates en el més profund del mar i que els dinosaures van desaparèixer fa milions danys. I açò és solament el principi. Peky té moltes coses que contar-te sobre el cos humà, laigua, la llum, lespai…Els projectes que formen PEKY EXPLORA fomenten en els xiquets el desig natural daprendre i shan elaborat amb lobjectiu de crear situacions on els alumnes poden prendre decisions, analitzar, reflexionar, debatre, formular hipòtesis, contrastar, cercar informació... és a dir, pensar.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Página 3. CINEMA. ELS REIS DE L'ÀRTIC AVENTURES SOTA ZERO Els artífexs de Els reis de l'Àrtic, el matrimoni de cineastes format per Adam Ravetch i Sarah Robertson, s'han dedicat durant ...

Els Tres Ossos
Los Embalsamados
El Error De Aurelio
Los Frustrados 4
Ordenanzas Y Conserjes De Corporaciones Locales. Test Del Temario General Y Supuestos Practicos
La Odisea Del Ulysses
Corto En Siberia
La Sombra. La Torre De La Muerte
Guia De Gestion Y Direccion De Enfermeria (6ª Ed.)
Navegacion Anonima Y Segura