Sàpiens

El libro Sàpiens en formato PDF. El libro Sàpiens en formato MOBI. El libro Sàpiens en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Yuval Noah Harari. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,76 MB
ISBN 9788429773187
FECHA 2014
Concursopiedraspreciosas.es Sàpiens Image
DESCRIPCIÓN

D’animals a déus: el relat apassionant de l’extraordinària història del gènere humà.Fa cent mil anys, l’Homo sapiens era un animal insignificant que s’ocupava de les seves coses en un racó de l’Àfrica i compartia el planeta amb almenys cinc espècies més d’humans. El seu paper en l’ecosistema no era gaire més important que el de les cuques de llum o els goril·les. De sobte, però, fa setanta mil anys, un canvi misteriós i profund en les seves habilitats cognitives el va convertir en l’amo del món. Avui dia només hi ha una espècie humana a la Terra. Nosaltres. L’Homo sapiens. Com s’ho va fer l’Homo sapiens per aconseguir extingir la resta de les espècies d’humans i gairebé la meitat dels mamífers terrestres més grans del món? Per què els nostres vantpassats es van reunir i organitzar per crear ciutats i regnes? Com vam arribar a creure en els déus, les nacions i els drets humans; a confiar en els diners, els llibres o les lleis. Per què es van convertir en esclaus de la burocràcia, els horaris i el consumisme? Els humans, som més feliços a mesura que la història progressa? Com serà el nostre món d’aquí mil anys? Informativa, divulgativa, audaç, intel·ligent, Sàpiens. Una breu història de la humanitat posa en qüestió tot allò que sabíem sobre l’ésser humà. Una obra brillant que ofereix una nova perspectiva de ...

DESCARGAR LEER EN LINEA

«Sàpiens és un d'aquells pocs llibres fascinants i especials que els editors esperem durant anys. Tota la història de la humanitat explicada d'una manera brillant, intel·ligent, estimulant, entenedora i divertida. Una lectura indispensable per gaudir aprenent, i entenent, qui som els humans.

Ciudadanos Honrados De Zaragoza
El Lápiz Fantástico
L Alba Dels Matiners
Comprender E Interpretar: Un Desafio Permanente, Una Propuesta Su Peradora
Cimarron: Historia De Un Esclavo
Gimnasia Femenina
Curso De Derecho Civil (Iv). Derecho De Familia (2ª Edicion)
Jurisprudencia Registral. 11 Tomos
Historia Del Arte Antiguo
El Lenguaje Del Corazón