Sàpiens

Cuida los árboles y descarga el libro de Sàpiens en formato electrónico. En concursopiedraspreciosas.es encontrará el libro de Sàpiens en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sàpiens en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,50 MB
ISBN 9788429773187
FECHA 2014
Concursopiedraspreciosas.es Sàpiens Image
DESCRIPCIÓN

D’animals a déus: el relat apassionant de l’extraordinària història del gènere humà.Fa cent mil anys, l’Homo sapiens era un animal insignificant que s’ocupava de les seves coses en un racó de l’Àfrica i compartia el planeta amb almenys cinc espècies més d’humans. El seu paper en l’ecosistema no era gaire més important que el de les cuques de llum o els goril·les. De sobte, però, fa setanta mil anys, un canvi misteriós i profund en les seves habilitats cognitives el va convertir en l’amo del món. Avui dia només hi ha una espècie humana a la Terra. Nosaltres. L’Homo sapiens. Com s’ho va fer l’Homo sapiens per aconseguir extingir la resta de les espècies d’humans i gairebé la meitat dels mamífers terrestres més grans del món? Per què els nostres vantpassats es van reunir i organitzar per crear ciutats i regnes? Com vam arribar a creure en els déus, les nacions i els drets humans; a confiar en els diners, els llibres o les lleis. Per què es van convertir en esclaus de la burocràcia, els horaris i el consumisme? Els humans, som més feliços a mesura que la història progressa? Com serà el nostre món d’aquí mil anys? Informativa, divulgativa, audaç, intel·ligent, Sàpiens. Una breu història de la humanitat posa en qüestió tot allò que sabíem sobre l’ésser humà. Una obra brillant que ofereix una nova perspectiva de ...

DESCARGAR LEER EN LINEA

Des de la Sala Flyhard també ens sumem a la iniciativa de #TeatreAlSofà que s'ha engegat aquests dies per les xarxes. Ara és el moment de quedar-nos a casa, és el millor que podem fer per a nosaltres i per la resta de la societat, però som conscients que també pot ser feixuc en alguns moments.

El Huerto En Casa Al Estilo Montessori
A22/1 Craneo Dental Con Musculos Pintados
Y Entonces Volaron
Donar Solidesa A La Fe
Agenda Quino 2008 -Cartone
1984
Manual De Tti. Procedimientos Para Aprender A Aprender. Cuaderno De Trabajo 2
Disolucion Y Liquidacion De La Sociedad De Gananciales (3ª Ed.)
Vaticano Y Vaticanismo - Carta Enciclica Caritas In Veritate - Benedicto Xvi
Ciclo Pandragón I. Taliesin
Composicion Ii: Cuarto Curso Grupo B. Memoria Docente 2003-2004
Guia De Alojamientos De Turismo Rural 2008 (Ciriec) (Guias Singul Ares)
Por Que Comes Como Comes
El Rey De Las Almadrabas
Fundamentos De Economia Y Administracion De Empresas
Marte Y Venus En El Dormitorio
El Trino Del Diablo Y Otras Modulaciones
El Asesino Que Oia Ruidos En Su Cabeza
El Agua
Fabricas De Hombres: La Dimension Etica De La Empresa