Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç

Descubre el libro de Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç con concursopiedraspreciosas.es. Lea el PDF de Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç y otros libros de Antoni Gavalda, Marcel·li Piñana.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,38 MB
ISBN 9788490347348
FECHA 2018
Concursopiedraspreciosas.es Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç Image
DESCRIPCIÓN

Josep Roig Magriñà (Valls, 29 de setembre de 1917 ? Sant Cugat del Vallès, 18 de maig de 2004) va ser un cooperativista agrari català rellevant en tres àmbits de la província de Tarragona: la Societat Agrícola de Valls, de la qual va ser president (1954-1978); la Unión Territorial de Cooperativas del Campo, de la qual va exercir de secretari des de 1958, i posteriorment de vicepresident fins al 1976, i la Unió Agrària Cooperativa de Reus, de la qual fou vicepresident (1963-1976). Afiliat a ERC, s'exilià després de la derrota a la guerra d'Espanya. En el seu retorn, protagonitzà una època brillant de gestió i impuls a la Societat Agrícola en ple franquisme, tot i ser d'esquerres, gràcies al seu pragmatisme unificador. En el seu pas per la cooperació de segon grau a Reus, portà el timó de la comercialització i obrí mercats difícils a l'estranger en una Espanya autàrquica. La darrera etapa la va viure com a conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i posteriorment diputat de la Generalitat restaurada, sota la presidència de Josep Tarradellas (1977-1982). En el curs de la seva vida rebé diverses condecoracions i reconeixements.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Josep Roig Magriñà: La cooperació agrària valenta, de gestió eficaç (Cooperativistes Catalans, Band 30) | Gavaldà Torrents, Antoni, Piñana Edo, Marcel·lí | ISBN: 9788490347348 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

La Caza En Castilla-la Mancha Y Sus Estrategias De Desarrollo
Bebi: Educacion Infantil, 4 Meses (Proyecto Nubaris)
Cine De Los 40 (Taschen Sale)
El Museu Dels Jocs
Formularios Practicos Fiscal 2009
Flash Mx 2004: Guia Rapida
Renacimiento: Revista De Literatura Nº 63-64
El Caputxet Vermell
Gijon: La Ciudad Que Nunca Existio
Disposición De Bienes