Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç

Descubre el libro de Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç con concursopiedraspreciosas.es. Lea el PDF de Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç y otros libros de Antoni Gavalda, Marcel·li Piñana.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,49 MB
ISBN 9788490347348
FECHA 2018
Concursopiedraspreciosas.es Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç Image
DESCRIPCIÓN

Josep Roig Magriñà (Valls, 29 de setembre de 1917 ? Sant Cugat del Vallès, 18 de maig de 2004) va ser un cooperativista agrari català rellevant en tres àmbits de la província de Tarragona: la Societat Agrícola de Valls, de la qual va ser president (1954-1978); la Unión Territorial de Cooperativas del Campo, de la qual va exercir de secretari des de 1958, i posteriorment de vicepresident fins al 1976, i la Unió Agrària Cooperativa de Reus, de la qual fou vicepresident (1963-1976). Afiliat a ERC, s'exilià després de la derrota a la guerra d'Espanya. En el seu retorn, protagonitzà una època brillant de gestió i impuls a la Societat Agrícola en ple franquisme, tot i ser d'esquerres, gràcies al seu pragmatisme unificador. En el seu pas per la cooperació de segon grau a Reus, portà el timó de la comercialització i obrí mercats difícils a l'estranger en una Espanya autàrquica. La darrera etapa la va viure com a conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i posteriorment diputat de la Generalitat restaurada, sota la presidència de Josep Tarradellas (1977-1982). En el curs de la seva vida rebé diverses condecoracions i reconeixements.

DESCARGAR LEER EN LINEA

GAVALDÀ, Antoni; PIÑANA, Marcel·li. "Josep Roig Magriñà. La cooperació agrària valenta, de gestió eficaç". IHE Secretaria de la revista PDF. GORDO MOLINA, Ángel; MELO CARRASCO, Diego (coord.). "La Edad Media peninsular. Aproximaciones y problemas". IHE Secretaria ...

Nacida Para Seducir (Serie Chicago Stars 7)
A Century Of Model Trains
La Sensacional Historia Del Mon
El Conciertazo (Libro + Cd)
San Felipe Neri: Real Villa De Las Pias Fundaciones Del Cardenal Belluga
Alas Rotas: La Obra Postuma De La Autora De Voz De Papel, Alma De Color Salmon Y Los Garabatos De Dios
Cocinar Con Microondas
Valerie Y La Semana De Los Prodigios
La Transparencia De Las Tinieblas Y Otros Relatos.
Nuestros Conflictos Interiores
Arabe Para Viajar A Egipto
La Evolución Económica De La Civilización Occidental
Una Aproximacion Al Sistema Fedora Aberastury: Espacios Desconoci Dos, Lugares Inimaginados