Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç

Descubre el libro de Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç con concursopiedraspreciosas.es. Lea el PDF de Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç y otros libros de Antoni Gavalda, Marcel·li Piñana.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,19 MB
ISBN 9788490347348
FECHA 2018
Concursopiedraspreciosas.es Josep Roig Magriñà La Cooperació Agrària Valenta, De Gestió Eficaç Image
DESCRIPCIÓN

Josep Roig Magriñà (Valls, 29 de setembre de 1917 ? Sant Cugat del Vallès, 18 de maig de 2004) va ser un cooperativista agrari català rellevant en tres àmbits de la província de Tarragona: la Societat Agrícola de Valls, de la qual va ser president (1954-1978); la Unión Territorial de Cooperativas del Campo, de la qual va exercir de secretari des de 1958, i posteriorment de vicepresident fins al 1976, i la Unió Agrària Cooperativa de Reus, de la qual fou vicepresident (1963-1976). Afiliat a ERC, s'exilià després de la derrota a la guerra d'Espanya. En el seu retorn, protagonitzà una època brillant de gestió i impuls a la Societat Agrícola en ple franquisme, tot i ser d'esquerres, gràcies al seu pragmatisme unificador. En el seu pas per la cooperació de segon grau a Reus, portà el timó de la comercialització i obrí mercats difícils a l'estranger en una Espanya autàrquica. La darrera etapa la va viure com a conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i posteriorment diputat de la Generalitat restaurada, sota la presidència de Josep Tarradellas (1977-1982). En el curs de la seva vida rebé diverses condecoracions i reconeixements.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Piñana Edo, Marcel·líMarcel·lí Piñana Edo (Benicarló, 1949). És llicenciat en geografia i història, diplomat en estudis avançats d'història contemporània i en magisteri, en l'especialitat de pedagogia terapèutica. Professor de geografia i història del cos d'ensenyament secundari, ha col·laborat en activitats de formació del pro...

La Gran Enciclopedia De La Aves
Todo Sobre Sociedades 2008. Guia De La Declaracion 2008
Historia Del Arte. 2º Bachillerato Savia 2016
El Zoo Petrificado (Los Diarios De Cereza 1)
Las Nayades En Castilla Y Leon
Jardinería Con Flores
Cartelera Turia Nº 2141
Provenza. Guía Del Sibarita
Ruso Para Dummies
Simón Bolívar. Escritos Anticolonialistas
Poesia Española Contemporanea (Estuche)
Los Insectos (N-060-b) (Set Laminas Nº 5 De Zoologia Y Botanica 3 5x24)
El Centro De La Tierra
Gestión De Conflictos
Cordillera Cantabrica (Mapa-guia) (1: 200000) (2ª Ed.)
Impressionist And Modern Art From The Collection Of Mr. And Mrs. Hay Whitney
Secretos De La Entrevista Manual Para Periodistas
Guia De Conversa: Rus Catala Castella
Espacios Naturales De Aragon