Com Un Foc Que Torna A Prendre

Cuida los árboles y descarga el libro de Com Un Foc Que Torna A Prendre en formato electrónico. En concursopiedraspreciosas.es encontrará el libro de Com Un Foc Que Torna A Prendre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Com Un Foc Que Torna A Prendre en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,41 MB
ISBN 9788496496002
FECHA 2011
Concursopiedraspreciosas.es Com Un Foc Que Torna A Prendre Image
DESCRIPCIÓN

Com un foc nou que torna a prendre, miscel·lània de textos escrita per Manuel Ametller, aplega un conjunt d’escrits que responen, tan sols, a la lògica d’haver estat creats pel mateix autor. És a dir, que més enllà de l’ordre i de la temàtica i, fins i tot, potser, més enllà també del seu sentit, tenen en comú que han estat concebuts sota la ferma convicció d’intentar encendre novament la flama d’un foc que l’autor veu, des de la seva òrbita de sacerdot, però també d’ésser humà, que s’apaga irremeiablement del cor de les persones. Aquest foc nou que mossèn Ametller vol fer prendre altre cop en nosaltres és el d’uns valors, una forma de viure i una realitat allunyats de l’individualisme ferotge de la nostra època; un foc nou que cremi per tots els homes i per a tots els homes i dones, i que flamegi esponerós, per sempre més, dins les ànimes de totes aquelles persones que es considerin humanes i que vulguin ser reconegudes com a tals.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Carme Martí (Montblanc, 1972) és llicenciada en filologia catalana i forma part de l'equip del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla.El seu debut com a narradora ha seduït prop de 20.000 lectors de totes les edats: Un cel de plom (Amsterdam, 2012) és una gran novel·la que ens apropa la vida de Neus Català, supervivent catalana del camp d'extermini de Ravensbrück.

Mas Que Amigos (Serie Amigos 2)
Jean Fautrier
Diccionario. Geográfico, Estadístico, Histórico. Tomo Ii
Las Lagrimas De Henan
Descubre Croacia (Ref. 28426)
Islas Baleares (Guias Visuales)
La Piel Dorada
Puzzle Carta General Conteniendo Los Mundos Celeste, Terrestre Y Civil De A. Jaugeon, Año De 1688
No Hay Tiempo Para Sargentos
La Possibilitat D Una Illa
Harry Potter I La Pedra Filosofal (Edicio Il·lustrada)
Ceguera De Amor. Culebron Del V Centenario.