Contes Per Canviar El Mon

El libro Contes Per Canviar El Mon en formato PDF. El libro Contes Per Canviar El Mon en formato MOBI. El libro Contes Per Canviar El Mon en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jose Luis Gallego Garcia. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,64 MB
ISBN 9788483304457
FECHA 2007
Concursopiedraspreciosas.es Contes Per Canviar El Mon Image
DESCRIPCIÓN

Canviar el món ens pot semblar una cosa molt complicada, que només pot tirar endavant la gent que té un càrrec important, com ara els caps de govern o els presidents de les grans empreses. Però... i si canviar el món fos en realitat molt senzill?, i si ho poguessis començara fer tu mateix a partir d'aquest precís moment?Canviar el món ens pot semblar una cosa molt complicada, que només pot tirar endavant la gent que té un càrrec important, com ara els caps de govern o els presidents de les grans empreses. Però... i si canviar el món fos en realitat molt senzill?, i si ho poguessis començara fer tu mateix a partir d''aquest precís moment? Si et decideixes a fer-ho, sàpigues que no estaràs sol, perquè hi ha molts nois i noies de tot arreu que ja han començat a fer coses: com la Marta, que ha convençut tot el seu barri de la importància d''anar a comprar amb una bossa de roba o amb un carretó per reduir el consum de plàstic; com el Joan i el Nacho, que li han netejat la cara al mar; com la Núria, que va donar una segona oportunitat a les seves ulleres; coom el pere, que ara sempre tria xocolata solidària; com el Tomàs, que té un nou amic de quatre potes a qui algú va abandonar; o com el Sergi i la Lucía, el Pau, la Sabrina i la colla dels capgrossos, i tants d''altres que ja han començat a actuar per fer del nostre un món millor... José Luis Gallego, que coneix bé aquestes històries i d''altres, te les explica en aquest llibre perquè descobreixis el valor de l''amistat, la solidaritat i el respecte al medi ambient, i et converteixis en el nou protagonista d''aquests Contes per a canviar el món.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Hi havia una vegada cent dones que van canviar el món. De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kalo, d'Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món.

Amos Y Mazmorras Xiii
Primeros Auxilios
Vida Indomita: Aventuras De Un Biologo Evolutivo
Cuerpo De Maestros Educacion Infantil: Volumen Practico
Comentarios A La Ley De Jurisdiccion Contencioso-administrativa ( 2ª Ed.)
Modelos Y Sistemas Dinamicos
Historia Del Arte
La Naturaleza De La Obra De Arte
El Origen De La Tragedia
Las Mejores Rutas En Moto Por La Peninsula: España, Pirineos Y Portugal
Els Crits Del Passat
Mundo Submarino (Enciclopedia Cousteau) Nº 2
El Sueño De Escipión
Concepcion Cabrera De Armida: La Amante De Cristo
Valencia Pintoresca Y Tradicional 2