Per Què Som Com Som?

Cuida los árboles y descarga el libro de Per Què Som Com Som? en formato electrónico. En concursopiedraspreciosas.es encontrará el libro de Per Què Som Com Som? en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Per Què Som Com Som? en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,56 MB
ISBN 9788499306643
FECHA 2013
Concursopiedraspreciosas.es Per Què Som Com Som? Image
DESCRIPCIÓN

Per què som com som? Aquesta és una pregunta que avui en dia es planteja duna manera molt diferent que en èpoques anteriors. Per primera vegada en la història, el coneixement científic comença a formar part dels interessos del conjunt de la societat. ¿Quins són els mecanismes que van des dun gen, un cromosoma... fins al lladruc dun gos o el sentiment amorós?Per mitjà dels especialistes més rellevants en neurociència, comprovem com la sofisticació del llenguatge, la memòria i laprenentatge ens diferencia de la resta despècies animals, alhora que veiem noves perspectives sobre la sexualitat i la reproducció, que en alguns casos resulten inquietants. Tot plegat conduït a través de la passió divulgadora, la sagacitat i el talent dEduard Punset.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Reflejos superficiales o cutáneos: Son el resultado de un estímulo ejercitado sobre la piel o mucosas (estornudo como respuesta a una excitación de la pituitaria, estimulando la piel del ...

Nuestra Huella Ecologica: Reduciendo El Impacto Humano Sobre La T Ierra
Trabaja Tu Emocion Y Sana Tu Cuerpo Cocinando
La Agonia Del Eros (2ª Ed.)
El Misterio De Los Jeroglificos - Matt Bondurant
Fundamentos De Derecho Administrativo
Antonio Gómez Cano ( 1912- 1985).catalogo Depintura
Autoescuela Aprueba Conmigo (Edicion Para Pc) [Cd-rom]
Una Cama Por Una Noche. El Humanitarismo En Crisis
El Prestamo De La Difunta
Quad Matem (Valencia) Casa Saber 08 4º Primaria2