Navarcles: Historia En Imatges, 1900-1979

Descubre el libro de Navarcles: Historia En Imatges, 1900-1979 con concursopiedraspreciosas.es. Lea el PDF de Navarcles: Historia En Imatges, 1900-1979 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Navarcles: Historia En Imatges, 1900-1979 y otros libros de Juan Antonio Fernandez.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,72 MB
ISBN 9788488811349
FECHA 1998
Concursopiedraspreciosas.es Navarcles: Historia En Imatges, 1900-1979 Image
DESCRIPCIÓN

Presenta dos grans nuclis dinterès: duna banda, és una recopilació històrica exhaustiva sobre aquesta població bagenca; de laltra, és el primer recull representatiu de la seva evolució a través de lempremta que ha deixat en suport fotogràfic. I, en general, és una aportació rellevant a la historiografia local en un àmbit, el de les històries gràfiques, en el qual resta encara molta feina per fer. Aquest llibre continua, daquesta manera, la col·lecció «fotografia històrica», que pretén ser una aportació a la història gràfica en làmbit de la Catalunya central.BIOGRAFIA AUTORLlorenç Ferrer i AlòsVa néixer a Navarcles (Bages) el 1957. Es va doctorar en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i actualment és professor titular daquesta universitat. Els seus camps de recerca i estudi shan centrat en la història agrària, els sistemes familiars i la industrialització. Entre els nombrosos articles i treballs publicats destaquen «Pagesos, rabassaires i industrials a la Catalunya Central» (segles XVIII i XIX) (1987), «Família i canvi social a la Catalunya Contemporània» (1994). «Masies i cases senyorials al Bages» (1996), «La vinya al Bages. Mil anys delaboració de vi» (1998) i «Genealogia, família i patrimoni: els Heras dAdri» (2001). Ha col·laborat en les revistes «Recerques, Estudis dHistòria Agrària», «LAvenç», «Revista de Demografía Histórica», «Quaderni Storici» i «The History of the Family», entre daltres, i ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals.

DESCARGAR LEER EN LINEA

️ Si també tens fotos antigues, envia-les a [email protected] o guarda-les i quan tornem a obrir les escanejarem ️ Entre tots els que hi participeu entrareu al sorteig d'un llibre sobre la història del poble: Navarcles : història en imatges : 1900-1979 / Llorenç Ferrer, ...

Camallarg 9. Primaria Quinto
Delitos De Desleactas Profesional De Abogados Y Procuradores
Historia Del Arte De China
Cartelera Turia Nº 2614
Secretos De Oftalmologia
Preparat, Senyor Coc!
Historia Verdadera De La Conquista De Nueva España, Ii
Thais, La Cortesana
Gris Artbook
¡Vaya Susto!
Gran Libro Adobe Indesign 1.5
Huesca 2019 (Guia Azul) (5ª Ed.)
Mapa Turistico De Ibiza Y Formentera
En El Cielo Con Diamantes - Senel Paz
Top Comic Mortadelo Nº 24
Juan-lucas. Drama En La Montaña.
Poemas En Carne Viva
Don Juan Tenorio
Iron Man: Inevitable