Despres De Tocar Fons

Descubre el libro de Despres De Tocar Fons con concursopiedraspreciosas.es. Lea el PDF de Despres De Tocar Fons en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Despres De Tocar Fons y otros libros de Joan Majo.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,19 MB
ISBN 9788474106497
FECHA 2010
Concursopiedraspreciosas.es Despres De Tocar Fons Image
DESCRIPCIÓN

¿Hem tocat fons? ¿Per quin motiu hem arribat a l'estat actual? ¿En quin punt ens trobem, exactament? ¿Hi ha esperances de recuperació després de la crisi econòmica? ¿Per què a l'economia espanyola li costarà més que a d'altres economies similars? Després de l'èxit de No m'ho crec! Entendre la crisi per comprendre el món que ens espera, publicat ara fa un any per La Magrana, Joan Majó dedica aquest assaig a donar idees per encarar el futur després de la crisi. Amb optimisme i sentit pràctic i didàctic, Majó repassa les diverses perspectives que ciutadans, polítics, professionals i empresaris tenim en el camp de l'energia, les tecnologies de comunicació, la salut, les noves formes de treballar i l'educació.

DESCARGAR LEER EN LINEA

DESPRES DE TOCAR FONS, MAJO, JOAN; MAJO CRUZATE, JOAN, $25.080. ¿Hem tocat fons? ¿Per quin motiu hem arribat a l'estat actual? ¿Enquin punt ens trobem, exactament?

Narradores Cubanos De Hoy: Entrevistas Y Relatos
La Primera Piedra
Lars Cultura Y Ciudad Nº 13: Construcciones Al Margen
Juanin Y Bedoya: Los Ultimos Guerrilleros (4ª Ed.)
Motivacion Y Personalidad.pensamiento Psicología
Soy Un Hombre
Los Latifundios En España. Su Importancia. Origen. Consecuencias Y Solución. Prólogo De Fernando De Los Ríos
Todos Los Viernes
Manual Medidas Legales Y Prevencion Del Blanqueo De Capitales 8fo Rmacion Para El Empleo)
Perdona Pero Quiero Casarme Contigo
El Mago Y El Loco