Societat Del Coneixement: Com Canvia El Mon Davant Dels Nostres U Lls

Descubre el libro de Societat Del Coneixement: Com Canvia El Mon Davant Dels Nostres U Lls con concursopiedraspreciosas.es. Lea el PDF de Societat Del Coneixement: Com Canvia El Mon Davant Dels Nostres U Lls en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Societat Del Coneixement: Com Canvia El Mon Davant Dels Nostres U Lls y otros libros de Imma Tubella.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,94 MB
ISBN 9788497882712
FECHA 2005
Concursopiedraspreciosas.es Societat Del Coneixement: Com Canvia El Mon Davant Dels Nostres U Lls Image
DESCRIPCIÓN

Les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) shan convertit en el fonament tecnològic dun nou tipus de societat. Tot i que la presència social de les TIC és recent, en el camp de les ciències socials sestan desenvolupant un bon nombre dinvestigacions que analitzen les conseqüències que limpacte daquestes tecnologies té a llarg termini i els canvis en les estructures econòmiques, socials i politicoadministrativesque en poden resultar. Per tal dabordar tots aquests aspectes, aquesta obra presenta un enfocament multidisciplinari que, amb la incorporació de conceptes tecnològics, sociològics, econòmics, polítics i administratius, pretén que el lector conegui, analitzi i reflexioni sobre els aspectes fonamentals del desenvolupament de la societat del coneixement.

DESCARGAR LEER EN LINEA

en l'impacte dels nostres projectes en benefici de la societat i amb una alta dosi de creativitat. Ens miren, pel nostre model educatiu, i estem al punt de mira (que no és ben bé el mateix) per la nostra capacitat d'adaptar-nos als nous temps sense posar en perill la sostenibilitat de la UOC. Insisteixo: és un

Los 500 Millones De La Begum - Julio Verne - Ilustraciones
Crear Un Mundo
Juega A Ser Princesa
Londres - Guias Audi - National Geographic - Ilustrado - 2006
La Parròquia De Borrassà
Medicina De Urgencias: Guia Terapeutica (3ª Ed)
El Tesoro: Guia Practica De La Magia
El Manuscrito De Voynich Y La Busqueda De Los Mundos Subyacentes
Louise: Un Conte Sobre La Felicitat
L Esquerra De La Llibertat: El Republicanisme Catala Contemporani