Marques De Mans

El libro Marques De Mans en formato PDF. El libro Marques De Mans en formato MOBI. El libro Marques De Mans en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Julia. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,69 MB
ISBN 9788416416257
FECHA 2017
Concursopiedraspreciosas.es Marques De Mans Image
DESCRIPCIÓN

Marques de mans és un recull de poemes basat en la passió humana, gairebé innata, de dibuixar, i fer-ho en el suport més primari: la pedra, les parets. Estructurat en dues parts, el llibre s’obre amb un llarg poema reflexiu de caràcter introductori sobre les pintures rupestres i sobre la necessitat de convertir les coves, els habitatges, en un lloc per deixar constància del món circumdant i de les experiències viscudes. Els poemes breus de la segona part es converteixen en un comentari líric de cadascun dels grafits i dibuixos (suposadament tardomedievals i renaixentistes) que es conserven a la Torre dels Enagistes (Museu d’Història de Manacor). Joglars, guerrers, damisel·les, cavallers, vaixells, espases, escuts, cavalls, ciutats, flors o símbols enigmàtics (entre altres imatges) són les figures que ¾fetes per moltes mans¾ el visitant pot veure en els murs d’aquest edifici històric, i remeten fragmentàriament a un món antic. Jordi Julià ha recreat aquests grafits als seus versos i els ha acompanyat d’una reproducció de l’original. Aquest llibre de poemes il·lustrat, és, doncs, a part d’una singularitat (pel seu caràcter híbrid, en combinar poesia i dibuixos anònims), una invitació perquè els lectors s’acarin a aquestes imatges del passat, i ells mateixos també puguin deduir vides i motivacions a través d’aquestes marques deixades sobre les parets per moltes mans al llarg del temps.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El primer Spa Vinothérapie® Caudalie Marqués de Riscal es fruto de un concepto único, desarrollado en lugares fuera de lo común en los que se miman todos los sentidos para disfrutar de un momento de auténtico placer, de un anticipo del paraíso: aromas únicos de aceites preciosos, músicas relajantes, el arte de las manos para que experimente un momento excepcional.

1876templo De Amritsir - India - Grabado Original Con Passepartout Doble
Ciudadano Tcp
Roldán
Romancero Flamenco
La Profesora De Lulu Ha Desaparecido
El Euro Y Las Empresas Españolas
Guia De Los Insectos De Europa
¿Qué Hacer En Caso De .......? Formación
El Arquitecto De La Moneda Joaquin Toesca 1752-1799: Una Imagen D El Imperio Español En America
El Mes Petit De Tots (Dvd)
Abajo Las Armas. Cuentos Rusos.
Paginas Libres