Marques De Mans

El libro Marques De Mans en formato PDF. El libro Marques De Mans en formato MOBI. El libro Marques De Mans en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Julia. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,72 MB
ISBN 9788416416257
FECHA 2017
Concursopiedraspreciosas.es Marques De Mans Image
DESCRIPCIÓN

Marques de mans és un recull de poemes basat en la passió humana, gairebé innata, de dibuixar, i fer-ho en el suport més primari: la pedra, les parets. Estructurat en dues parts, el llibre s’obre amb un llarg poema reflexiu de caràcter introductori sobre les pintures rupestres i sobre la necessitat de convertir les coves, els habitatges, en un lloc per deixar constància del món circumdant i de les experiències viscudes. Els poemes breus de la segona part es converteixen en un comentari líric de cadascun dels grafits i dibuixos (suposadament tardomedievals i renaixentistes) que es conserven a la Torre dels Enagistes (Museu d’Història de Manacor). Joglars, guerrers, damisel·les, cavallers, vaixells, espases, escuts, cavalls, ciutats, flors o símbols enigmàtics (entre altres imatges) són les figures que ¾fetes per moltes mans¾ el visitant pot veure en els murs d’aquest edifici històric, i remeten fragmentàriament a un món antic. Jordi Julià ha recreat aquests grafits als seus versos i els ha acompanyat d’una reproducció de l’original. Aquest llibre de poemes il·lustrat, és, doncs, a part d’una singularitat (pel seu caràcter híbrid, en combinar poesia i dibuixos anònims), una invitació perquè els lectors s’acarin a aquestes imatges del passat, i ells mateixos també puguin deduir vides i motivacions a través d’aquestes marques deixades sobre les parets per moltes mans al llarg del temps.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Fútbol en MARCA.com Disfruta de las mejores noticias de la Liga BBVA, Liga Adelante, Champions League, fútbol internacional y mucho más.

Nos Separan Los Celos
Historia De Las Piramides De Egipto (2ª Ed.)
Cuerpo De Profesores De Enseñanza Secundaria. Tecnologia. Temario Vol Ii
El Parlamento Europeo
Mortadelo Y Filemón 107. ¡El Carnet Al Punto!
Nuevo Espasa Ilustrado. Edicion Especial
Pirámides Esfinges Faraones
Mercaderes De La Muerte
Obras Selectas
¡Santiago Y Cierra, España!
Bajo Vigilancia / Al Caer La Noche
La Casa Yamazaki - Laurence Caillet - Ilustrado
Llengua Catalana 4º Educacion Primaria Saber Fer Ed 2016
Cronica Del Desfici (Poesia) Premi De Poesia Josep Munteis 1991