Marques De Mans

Descubre el libro de Marques De Mans con concursopiedraspreciosas.es. Lea el PDF de Marques De Mans en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Marques De Mans y otros libros de Jordi Julia.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,57 MB
ISBN 9788416416257
FECHA 2017
Concursopiedraspreciosas.es Marques De Mans Image
DESCRIPCIÓN

Marques de mans és un recull de poemes basat en la passió humana, gairebé innata, de dibuixar, i fer-ho en el suport més primari: la pedra, les parets. Estructurat en dues parts, el llibre s’obre amb un llarg poema reflexiu de caràcter introductori sobre les pintures rupestres i sobre la necessitat de convertir les coves, els habitatges, en un lloc per deixar constància del món circumdant i de les experiències viscudes. Els poemes breus de la segona part es converteixen en un comentari líric de cadascun dels grafits i dibuixos (suposadament tardomedievals i renaixentistes) que es conserven a la Torre dels Enagistes (Museu d’Història de Manacor). Joglars, guerrers, damisel·les, cavallers, vaixells, espases, escuts, cavalls, ciutats, flors o símbols enigmàtics (entre altres imatges) són les figures que ¾fetes per moltes mans¾ el visitant pot veure en els murs d’aquest edifici històric, i remeten fragmentàriament a un món antic. Jordi Julià ha recreat aquests grafits als seus versos i els ha acompanyat d’una reproducció de l’original. Aquest llibre de poemes il·lustrat, és, doncs, a part d’una singularitat (pel seu caràcter híbrid, en combinar poesia i dibuixos anònims), una invitació perquè els lectors s’acarin a aquestes imatges del passat, i ells mateixos també puguin deduir vides i motivacions a través d’aquestes marques deixades sobre les parets per moltes mans al llarg del temps.

DESCARGAR LEER EN LINEA

MAN SE (una abreviación para Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg SE) es una empresa alemana que actúa en el sector de transporte. Con sede en Múnich, es conocido por la producción de autobuses y camiones pero además tiene otros campos de actividades como motores diésel o turbo maquinaria.

El Mirall De L Engany
Anexdotas
En Las Fronteras De La Medicina
Educación Sexual
Alimentacion Y Agricultura (2ª Ed.)
Manual Del Maestro: La Masoneria Revelada
La Codorniz Tomo 4
Ciutat Princesa
La Barraca. La Horda. Sangre Y Arena
Historia De España 13,3. España Actual
Formatos Legales Y De Negocios Para Diseñadores Graficos: Una Gui A
De Cim En Cim: Goigs I Auques Populars