La Gola

El libro La Gola en formato PDF. El libro La Gola en formato MOBI. El libro La Gola en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Adrià Pujol Cruells. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,76 MB
ISBN 9788417796198
FECHA 2020
Concursopiedraspreciosas.es La Gola Image
DESCRIPCIÓN

El golafre és víctima i culpable. La golafreria ha passat de ser una ofensa a Déu a ser un pecat social. Llevat dels dies assenyalats en què el tiberi i el descontrol són de recepta, i tret dels que tenen butlla per càrrec o per ofici, la golafreria desbridada se sol veure de mal gust. La gola ha mutat en malaltia: ha passat de vici voluntari a infortuni hereditari, de pecat de rics a pecat de tots, de depravació individual a tendència social. Hem socialitzat les virtuts, però també les tares.Amb una prosa d'una gran riquesa expressiva, Adrià Pujol ofereix un recorregut molt singular per la tradició literària, cinematogràfica, artística i iconogràfica d'Occident al voltant de la gola.La sèrie «Pecats capitals» pretén oferir una visió fresca i rigorosa de cada «pecat» a càrrec de noves veus de l'assaig català.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Bandera en la playa de La Gola hoy, información de mareas, medusas, temperatura del agua, oleaje, previsión del tiempo y todos los servicios disponibles.

La Vida Como Obra De Arte
Naturaleza En Las Ciudades
Tarantella 3 Educacion Primaria Guía Didáctica
El Pozo
El Porque De Las Cosas
Corazon De Dragon
Cantos Idílicos (Poesía)
El Sendero De Las Tierras Vírgenes
Milan Y Los Lagos De Cerca 2013 (Lonely Planet) (2ª Ed)
Centroamerica 2014: Guatemala - Belice - Honduras - El Salvador - Nicaragua - Costa Rica - Panama (Guia Azul)
Els Cocs A La Terra Alta