La Casa Dels Cors Trencats

El libro La Casa Dels Cors Trencats en formato PDF. El libro La Casa Dels Cors Trencats en formato MOBI. El libro La Casa Dels Cors Trencats en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor George Bernard Shaw. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,81 MB
ISBN 9788484375906
FECHA 2009
Concursopiedraspreciosas.es La Casa Dels Cors Trencats Image
DESCRIPCIÓN

La casa dels cors trencats va ser definida com una fantasia a la manera russa sobre temes eminentment anglesos. I és que, d’alguna manera, l’obra respira un aire txekhovià: Bernard Shaw s’endinsa en l’estat anímic de tota una nació i la seva indiferència preocupant respecte del seu destí mitjançant el retrat de la vida i els amors d’un seguit de personatges de classe mitjana que semblen, ben bé, sortits de Bloomsbury. «Què puc fer amb la meva vida?», es pregunta Ellie Dunn, una dona jove i tanmateix desencisada amb l’amor, que és a punt de casar-se per conveniència amb un gris home de negocis. Dunn acaba d’arribar a una casa, dirigida per l’entusiasta capità Shotover com si es tractés d’un vaixell, on gairebé tothom es fa aquesta mateixa pregunta: les filles del capità, incapaces de gestionar la fascinació que exerceixen envers els homes, o Hector, un seductor cansat de la seva pròpia vulgaritat. Tancats en aquella casa, trobaran respostes a les seves inquietuds. Estrenada l’any 1921 al Royal Court de Londres, La casa dels cors trencats és considerada la millor peça teatral de Bernard Shaw, juntament amb Santa Joana i l’aclamada Pygmalion, i la seva obramés profunda i ambiciosa.

DESCARGAR LEER EN LINEA

'La casa dels cors trencats' es, junto con 'Pigmalió' y 'Santa Joana', una de las obras más aclamadas del dramaturgo irlandés, un espectáculo que Mestres calificó de "chejoviano" en la que ...

El Tamaño De Los Sueños
Los Niños De Morelia
Expulsiones.brutalidad Y Complejidad En La Economia Global
Justine
Procesos Civiles: Comentarios A La Ley De Enjuiciamiento Civil (4 Vol.) (2ª Ed.)
2008 Calendario Louise Hay
Remedios De La Abuela Para La Belleza Corporal
Orfila, 7. Vii Jornadas. Sociedad Española De Mediciona Legal Y Forense
Bajo El Faro
Libro Brillante:fascinantes Oruguitas
Naturaleza Asturiana
Luz 2: Libro De Los Padres
Noyaguia Historico.turistica
Kiss Comix Nº 180
Antología Universal De Cuentos Y Narraciones 1
Regimen Penitenciario (5ª Ed)
La Madre
Premios Nobel 2015
Enfermedad Renal Glomerular