La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra

Cuida los árboles y descarga el libro de La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra en formato electrónico. En concursopiedraspreciosas.es encontrará el libro de La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,38 MB
ISBN 9788496767256
FECHA 2007
Concursopiedraspreciosas.es La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra Image
DESCRIPCIÓN

Jaume Fabre (Barcelona, 1948) és historiador i periodista. Fa quaranta anys que es dedica a la recerca de la història contemporània de Catalunya, amb estudis centrats sobretot en les ciutats de Barcelona i Girona, i particularment en els anys del franquisme. Doctor en Història i llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat professor d'història del periodisme d'aquesta universitat. Ha publicat prop de mig centenar de llibres sobre història urbana, de la vida quitodiana, de les institucions i dels mitjans de comunicació. Ha treballat en la redacció de mitjans de premsa escrita i televisió, i és col·laborador habitual en publicacions periòediques. Les víctimes del Franquisme no van ser tan sols els executats, els exiliats o els empresonats. Milers i milers de dones i nens miraven de sobreviure a les duríssimes condicions de vida: fam, injustícia, atur, fred, pèssimes condicions d’higiene i salut... Havien perdut el marit, o el pare, i aguantaven humiliacions per part dels vencedors. Era l’Espanya del racionament, de les cues, de les processons, de les faldilles llargues i les espatlles cobertes, de la sopa de pobre i de la terra d’escudelles, de fregar el terra de genolls i de viure amb el cap cot. En els durs anys quaranta i cinquanta del segle passat, la major part de les dones eren al carrer, lluitant per tirar endavant la família, combinant la feina de la fàbrica amb la de casa, ajudant l’home empresonat... També els infants van patir les dures condicions de vida d’aquells anys. Tots ells, els que avui són les nostres àvies i els nostres pares, són els protagonistes de La presó també era a fora.

DESCARGAR LEER EN LINEA

1995 VOLKSWAGEN GOLF TDI Turbocompresor Reconstruir y Reconstruir y Reparación de Guía: 454161-0001, 454161-5001, 454161-9001, 454161-1, 028145702D PDF Kindle

(I.b.d.) Tiempo De Amor Y Revolución
Conocimiento Del Medio (Trampolin) (2º Educacion Primaria) Comuni Dad Valenciana
Las Gloriosas Ruinas Del Alcázar De Toledo. Guía Recuerdo Del Visitante Por Un Defensor De La Fortaleza.
Leyendas Celtas
Homeri. Opera ( 2 Tomos)
New Patio Design (Ed. Multilingüe Español-frances-italiano-aleman -Ingles)
Comentarios A La Ley De Ordenacion Urbanistica De Andalucia (Ley 7/2002, De 17 De Diciembre)
Actividades Musicales Para Atender A La Diversidad
Sabelotodo: Derecho Social
Matematiques 2 (2º Cicle): Quadern De Treball
Beethoven
La Hija De Cayetana
Cuentos Para Abrazar: Cenicienta
Siempre Es Difícil Volver A Casa