La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra

El libro La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra en formato PDF. El libro La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra en formato MOBI. El libro La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Fabre. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,28 MB
ISBN 9788496767256
FECHA 2007
Concursopiedraspreciosas.es La Preso Tambe Era A Fora: Dones I Nens Victimes De La Postguerra Image
DESCRIPCIÓN

Jaume Fabre (Barcelona, 1948) és historiador i periodista. Fa quaranta anys que es dedica a la recerca de la història contemporània de Catalunya, amb estudis centrats sobretot en les ciutats de Barcelona i Girona, i particularment en els anys del franquisme. Doctor en Història i llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat professor d'història del periodisme d'aquesta universitat. Ha publicat prop de mig centenar de llibres sobre història urbana, de la vida quitodiana, de les institucions i dels mitjans de comunicació. Ha treballat en la redacció de mitjans de premsa escrita i televisió, i és col·laborador habitual en publicacions periòediques. Les víctimes del Franquisme no van ser tan sols els executats, els exiliats o els empresonats. Milers i milers de dones i nens miraven de sobreviure a les duríssimes condicions de vida: fam, injustícia, atur, fred, pèssimes condicions d’higiene i salut... Havien perdut el marit, o el pare, i aguantaven humiliacions per part dels vencedors. Era l’Espanya del racionament, de les cues, de les processons, de les faldilles llargues i les espatlles cobertes, de la sopa de pobre i de la terra d’escudelles, de fregar el terra de genolls i de viure amb el cap cot. En els durs anys quaranta i cinquanta del segle passat, la major part de les dones eren al carrer, lluitant per tirar endavant la família, combinant la feina de la fàbrica amb la de casa, ajudant l’home empresonat... També els infants van patir les dures condicions de vida d’aquells anys. Tots ells, els que avui són les nostres àvies i els nostres pares, són els protagonistes de La presó també era a fora.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La primera dona del poble que he vista en la frontera anava descalça i, encara que creguí que era casualitat, no deixà de fer-me mala impressió, que anà creixent quan vegí que altres i altres, gairebé totes les pageses, amb gairebé tots sos fills i filles, fins a tretze o catorze anys, anaven sense res als peus. És molt que no es ...

La Torre Del Misterio
Fisher's Drawing Room Scrap Book 1836, With Poetical Illustrations By L.e.l.
El Castillo, La Condena.la Gran Muralla China
Hotel Iris
Las Alferias Femeninas
Angry Birds. Libro Gigante De Actividades. Volaran Plumas
Antoni Clave Fa Memoria
Paraíso Ahora
China Gastronomia
Joseph Balsamo Ii
Cuentos Vascos De Navidad
La Lucha Contra Las Moscas. (Monografia Para Medicos).
Soledad Amores
Estrategias Para La Competitividad De Las Pyme
Veinticinco Siglos De Teatro
Manual Secret De Les Sirenes
Fundamentos De Derecho Civil Tomo Ii. Puig Brutau
Obras Completas De Cruz Martínez Esteruelas Iv. El Humanismo Cristiano
La Desaparicio De Mr. T