Pa Amb Xocolata

Cuida los árboles y descarga el libro de Pa Amb Xocolata en formato electrónico. En concursopiedraspreciosas.es encontrará el libro de Pa Amb Xocolata en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Pa Amb Xocolata en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,69 MB
ISBN 9788493660130
FECHA 2008
Concursopiedraspreciosas.es Pa Amb Xocolata Image
DESCRIPCIÓN

Teresa Roig (Igualada, 1975) ha col·laborat des de jove en diverses publicacions i ha obtingut premis literaris pels seus relats, apareguts en tot tipus de mitjans i reculls. La seva primera novel·la, L'herència de Horst (Alisis, 2007), va permetre al públic descobrir una veu literària nova i prometedora en català. Amb Pa amb xocolata ens demostra, novament, la seva habilitat per entrellaçar suspens històric amb històries humanes i properes, d'herois anònims que encarnen valors universals. Pa amb xocolata. Agramunt, 1936. Una vesprada d'estiu, en Llibert veu un estel fugaç entre els núvols, als afores del poble. Vol demanar un desig: que torni a obrir la fàbrica de xocolata que tant enyora. Però en apropar-se veu qe no és un estel ni un àngel caigut, sinó un home. Un pilot italià de l'Aviaziones Legionaria que, en el transcurs d'una missió secreta, ha patit un accident. I no sols ha perdut el seu avió...també la memòria. De l'autora de L'herència de Horts (Alisis, 2007), ens arriba una gran història d'amor, intriga, amistat i coratge. La crònica d'una família catalana durant la Guerra Civil espanyola.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Amb Pa amb xocolata ens demostra, novament, la seva habilitat per entrellaçar suspens històric amb històries humanes i properes, dherois anònims que encarnen valors universals. Pa amb xocolata. Agramunt, 1936. Una vesprada destiu, en Llibert veu un estel fugaç entre els núvols, als afores del poble.

Antología De La Poesía Lírica Española Tomo I
Manual De Adiccionologia (T. I)
Història De La Cultura Catalana. Romanticisme I Renaixença 1800-1860..
Cafe Del Sol (Cd-musica)
Esquemas De Griego Moderno: Gramatica Y Usos Lingüisticos (Edicio N Bilingüe)
Obras Completas. Memorias Y Ensayos
Claves Para El Liderazgo
Temario, Test Y Casos Practicos Electricistas Oposiciones General Es
Biblia Para El Estudio Y Enseñanza De La Religión
Pintura Peruana Contemporanea: Siglo Xx
La Bruixa Divertida Apren L Hora! (La Granota Lectora)
Flash Mx (Iniciacion Y Referencia)
La Huella ÁRabe En España
Jean-luc Godard: El Pensamiento Del Cine: Cuatro Miradas Sobre Hi Storie(s) Du Cinema
La Caixa Dels Desitjos
La Docta Ignorancia
Maximas Y Pensamientos