La Taca Negra

Cuida los árboles y descarga el libro de La Taca Negra en formato electrónico. En concursopiedraspreciosas.es encontrará el libro de La Taca Negra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Taca Negra en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,70 MB
ISBN 9788495623546
FECHA 2007
Concursopiedraspreciosas.es La Taca Negra Image
DESCRIPCIÓN

Una fuita de petroli al port de Tarragona provoca una marea negra que s’estén fins al cap de Salou. Enmig de les tasques de neteja apareix, ocult entre el rocam de la costa, el cadàver mutilat d’una dona jove. Mentrestant, en una ciutat del Gran Nord rus, enllà del Cercle Polar Àrtic, els pares d’Irina Grosnina fa mesos que han perdut el contacte amb la seva filla i recorren a un conegut amb un càrrec polític important al govern de Moscou. Al voltant de Tarragona, la recerca policíaca, en un entorn de prostitució de luxe, s’enrareix amb la implicació d’un magnat rus de les finances i d’un destacat polític local. Emili Espinosa, sotsinspector dels Mossos d’Esquadra, policia intuïtiu, solitari i malparlat, es veu forçat a treballar en el cas juntament amb un col·lega enviat per Moscou. Tot plegat es va complicant amb un seguit d’efectes col·laterals que acaben superant la capacitat de reacció dels protagonistes. La taca negra descriu, sovint cruament, uns ambients de gran sordidesa en uns llocs excessivament propers perquè els puguem ignorar. La facilitat de moviments de màfies estrangeres relacionades amb l’explotació sexual i els reductes de depravació en què es belluguen certs personatges de la novel·la ens parlen d’una realitat que s’entesta a sortir a la llum a través d’aquesta obra de ficció, que culmina amb un final obert i sorprenent.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Comprar el libro TACA NEGRA, LA de Salvador Balcells i Vilà, Editorial Meteora SL (9788495623546) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ...

C-serie Basica: Lengua Castellana Y Literatura: Ortografia (Inclu Ye Cd-rom)
Casos Practicos Comentados De Derecho Administrativo General, Aut Onomico, Local Y Urbanismo
Nubes: Guia De Identificacion
The Rise And Fall Of Adam And Eve
Tartarin De Tarascon - Tartarin En Los Alpes
Analisis Y Valoracion Del Patrimonio Historico De Las Carreteras Españolas 1748-1936 (Incluye Cd-r)
Introducción A Las Redes Locales De Informática Aplicada
Castillos De Carton
Nikolasa: Histories I Cabories
El Colesterol
Enfermedades Del Hígado Y De La Cavidad Abdominal En Imágenes
Coran De Muley Zaidan (Vol. 1) (Facsimil)
Los Juegos De Los Niños. Estudios Sobre La Génesis De La Infancia.
Arte Y Urbanismo En El Casco Viejo De Bilbao
Enamorar(se).
Camins De Quietud