L Aprenentatge De La Soledat

Cuida los árboles y descarga el libro de L Aprenentatge De La Soledat en formato electrónico. En concursopiedraspreciosas.es encontrará el libro de L Aprenentatge De La Soledat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Aprenentatge De La Soledat en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,39 MB
ISBN 9788475027869
FECHA 2012
Concursopiedraspreciosas.es L Aprenentatge De La Soledat Image
DESCRIPCIÓN

En David, un jove acabat de sortir de la universitat, ha marxat del seu país sense saber ben bé què busca. Aquesta és la història de la seva entrada a la maduresa: un text narrat en primera persona a través dels diaris del protagonista al llarg de catorze anys crucials de la seva biografia—un període que ell anomenarà “el millor de la seva vida” a més de la seva personal “temporada a l’infern”. A través d’una prosa dura i descarnada, tan incisiva en la introspecció com desproveïda en absolut d’afectació o sentimentalisme, seguim el narrador en el seu procés d’aprenentatge personal i vocacional: un trajecte aferrissat, de vegades inclement, a la recerca del propi desig que el portarà des d’un campus del Midwest nord-americà fins a Londres, d’allà a Barcelona, i després a Londres una altra vegada. Aquesta darrera ciutat, veritable coprotagonista de la novel•la, és una metròpoli on la soledat i l’alienació ho dominen tot; un lloc inhòspit, de locals sòrdids i relacions fortuïtes, del qual el narrador aspira a fugir però en el qual, finalment, acabarà descobrint el millor de si mateix.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Avui matí, hores abans de partir cap a Barcelona i Menorca, he acabat la novel·la que tenia entre mans. Es tracta de L'Aprenentatge de la Soledat, la primera i única novel·la que ha publicat David Vilaseva i que va guanyar els premis Octubre de 2007.

La Trinca: 20 Anys Cantant Les 40
Tres Vivas Por El Paraclito
Las Recetas Mas Superratonicas
Los Germinados En La Alimentación
Cuerda A (Ref: 8050)
Nos Basta Con Mirar Por La Ventana
Anatomía Humana
Razas Ovinas Españolas
10 Historias De Princesas
Llengua I Comunicacio 3 Eso 2 Cicle
Andreas Gursky. Works 80-08 (Bilingue Ingles-aleman)
Curso De Derecho Civil I. Derecho Privado. Derecho De La Persona (5ª Ed)
La Encina En El Centro Y Suroeste De España (Su Aprovechamiento Y El De Su Entorno)
Asceta
Esquerra Republicana De Catalunya 70 Anys D Historia (1931-2001) (Incluye Cd-rom)
El Hombre Que Cambio Su Casa Por Un Tulipan
Cuerpo De Profesores De Enseñanza Secundaria: Psicologia Y Pedago Gia: Temario (Vol. Practico)
Paseando Por Cordoba: Paisajes Y Personajes