L Aprenentatge De La Soledat

El libro L Aprenentatge De La Soledat en formato PDF. El libro L Aprenentatge De La Soledat en formato MOBI. El libro L Aprenentatge De La Soledat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Vilaseca. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,98 MB
ISBN 9788475027869
FECHA 2012
Concursopiedraspreciosas.es L Aprenentatge De La Soledat Image
DESCRIPCIÓN

En David, un jove acabat de sortir de la universitat, ha marxat del seu país sense saber ben bé què busca. Aquesta és la història de la seva entrada a la maduresa: un text narrat en primera persona a través dels diaris del protagonista al llarg de catorze anys crucials de la seva biografia—un període que ell anomenarà “el millor de la seva vida” a més de la seva personal “temporada a l’infern”. A través d’una prosa dura i descarnada, tan incisiva en la introspecció com desproveïda en absolut d’afectació o sentimentalisme, seguim el narrador en el seu procés d’aprenentatge personal i vocacional: un trajecte aferrissat, de vegades inclement, a la recerca del propi desig que el portarà des d’un campus del Midwest nord-americà fins a Londres, d’allà a Barcelona, i després a Londres una altra vegada. Aquesta darrera ciutat, veritable coprotagonista de la novel•la, és una metròpoli on la soledat i l’alienació ho dominen tot; un lloc inhòspit, de locals sòrdids i relacions fortuïtes, del qual el narrador aspira a fugir però en el qual, finalment, acabarà descobrint el millor de si mateix.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Així ho entén David Vilaseca en la seva primera novel·la, L'aprenentatge de la soledat, un profund estudi de si mateix convertit en personatge d'una trama bastida a través de les llibretes que ha anat recollint al llarg dels anys i que conformaven els seus dietaris, matèria primera en brut que ha acabat retallant, modelant i polint ...

Burgos. Tierra Y Hombre
Un Amigo Invisible En El Museo Del Prado
Daniela: ¿Que He Hecho Yo Para Merecer Esta Familia?
Diabetes (4ª Ed.)
El Berenar De Nadal (El Bosc De Colors)
Profesores.enseñanza Secundaria. Musica (Vol. Iii)
El Faraon Negro
Hormigón Armado Ii: Abacos Para El Cálculo En Rotura
Besos De Seda
(Pe) La Trastienda De Trump
A Tenor De Las Circunstancias: Siete Reflexiones, Para Todas Las Semanas Sobre La Postura Y La Impostura De Amierdica
(Pe) Destino Oscuro