Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica

Descubre el libro de Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica con concursopiedraspreciosas.es. Lea el PDF de Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica y otros libros de Marta Coll-florit.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,78 MB
ISBN 9788490299326
FECHA 2013
Concursopiedraspreciosas.es Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica Image
DESCRIPCIÓN

Els éssers humans normalment produïm i entenem el llenguatge sense esforç i som capaços d'utilitzar-lo amb èxit en les situacions comunicatives més diverses. No obstant això, l'ús del llenguatge és un procés complex que requereix el funciona¬ment perfecte de tot un seguit de subprocessos lingüístics. Aquest llibre analitza com els infants adquireixen la seva primera llengua. Així mateix, tracta l'estudi dels mecanismes mentals que els adults posem en marxa quan parlem i escoltem, quan escrivim i llegim. Finalment, també s'aborda el substrat neuronal del processament lingüístic i es presenten els trastorns del llenguatge que són conseqüència de dany cerebral, coneguts com a afàsies. En definitiva, aquest manual constitueix una eina de gran utilitat per a iniciar-se en el món de la psicolingüística i de la neurolingüística.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Llenguatge, ment i cervell. Una introducció a la psicolingüística i a la neurolingüística (Spanish Edition) [Coll-Florit, Marta] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Llenguatge, ment i cervell. Una introducció a la psicolingüística i a la neurolingüística (Spanish Edition)

Asturias Naturaleza Viva
Simó, Simó Joc Lectura
El Meu Gos Kin
Postals Originals
Augusto
La Ejecucion Civil Privada: Realizacion Por Persona O Entidad Esp Ecializada: Estudio Del Articulo 641 De La Lec
El Aire De Un Crimen - Juan Benet
Educacion
Poemas Desde El Balcon
Memorias De Un Hijo Del Siglo
(Pe) L Osvald, L Elefant Musical