Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica

El libro Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica en formato PDF. El libro Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica en formato MOBI. El libro Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marta Coll-florit. Disfruta leyendo con el sitio web concursopiedraspreciosas.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,98 MB
ISBN 9788490299326
FECHA 2013
Concursopiedraspreciosas.es Llenguatge Ment I Cervell: Una Introduccio A La Psicolinguistica I A La Neurolinguistica Image
DESCRIPCIÓN

Els éssers humans normalment produïm i entenem el llenguatge sense esforç i som capaços d'utilitzar-lo amb èxit en les situacions comunicatives més diverses. No obstant això, l'ús del llenguatge és un procés complex que requereix el funciona¬ment perfecte de tot un seguit de subprocessos lingüístics. Aquest llibre analitza com els infants adquireixen la seva primera llengua. Així mateix, tracta l'estudi dels mecanismes mentals que els adults posem en marxa quan parlem i escoltem, quan escrivim i llegim. Finalment, també s'aborda el substrat neuronal del processament lingüístic i es presenten els trastorns del llenguatge que són conseqüència de dany cerebral, coneguts com a afàsies. En definitiva, aquest manual constitueix una eina de gran utilitat per a iniciar-se en el món de la psicolingüística i de la neurolingüística.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Up to 90% off Textbooks at Amazon Canada. Plus, free two-day shipping for six months when you sign up for Amazon Prime for Students.

El Gran Libro De Lucía, Mi Pediatra
Fundamentos De Teledeteccion Espacial (2ª Ed.)
Novela Grafica: Helville 1
Cristo Eje Del Cosmos
Un Sueño Eterno
Don Juan, Los Milagros Y Otros Ensayos
Libros De Iniciacion A La Lectura Y Escritura (1936-1994)
Tu Hijo. Enciclopedia Práctica De Puericultura, Pediatría Y Educación. Vol. V
Duerme, Pequeño
Gats (Baby Einstein)
El Carbón Y Sus Aplicaciones Científicas
Proteccion De La Salud Y La Seguridad De Los Trabajadores Expuest Os A Los Riesgos Derivados De Atmosferas Explosivas En El Lugar De Trabajo
Un Gos Al Pis
Las Masas Gritan
Primer Labio
Exed Cc Social 2º Eso La/mg Val (Val)
La Monarquía De Los Austrias En El Siglo Xvii, Crisis Y Decadencia
Sudamérica En Mi Maleta